Reserveren

Uw partner in betrouwbare fotomarketing.

Verbindt met klanten door middel van verbluffende foto's op print of Facebook, verzamel e-mailadressen van bezoekers, plaats uw logo op de print, upload de foto's automatisch naar social media of laat bezoekers handmatig hun foto uploaden naar social media. Waar ben je naar op zoek?

Merkactivatie

Data verzamelen

Teambuilding

Aanbevolen photobooths voor merkactivatie

Wij werken regelmatig samen met

Dit zeggen onze klanten

De Fotodoos is bij ons bedrijfsfeest bij iedereen zeer goed bevallen. Het zag er fantastisch uit, de props waren heel erg leuk! Greenscreen en de daarbij horende achtergrondfoto's waren heel leuk en afwisselend. Personeel was erg prettig en open. Erg flexibel omtrent onze wensen. Er was veel mogelijk.

Fotodoos beoordeling door Marktplaats

Marktplaats

15 september 2023

Duidelijke website, aantrekkelijk en makkelijk in gebruik. Prijs is hoger dan andere photobooths, maar we hebben wel een kwaliteitsverschil in uiterlijk en uitvoering. Goede communicatie via e-mail met Maryam, erg tevreden over! Personeel op locatie (Bob?) was vriendelijk en bood hulp waar nodig, was op sommige momenten ook meer op de achtergrond.

Fotodoos beoordeling door ABN-AMRO

ABN-AMRO

12 maart 2024

Er staat vooraf duidelijk aangegeven wat er allemaal bij de prijs in zit. Mocht je toch vragen hebben, dan wordt er snel en vriendelijk gereageerd. De medewerker die er op onze avond was, was professioneel en vriendelijk. De Fotodoos is op ons feest de hele avond in gebruik geweest. Iedereen heeft het er nog over. Het was een groot succes!

Fotodoos beoordeling door Vodafone

Vodafone

16 april 2024
Bekijk alle beoordelingen

Bel mij terug

Wij bellen je terug op een moment dat jou het beste uitkomt. Voor hieronder je telefoonnummer in en dan helpen we je graag verder.

Wanneer mogen we je bellen?