Reserveren

Gastenboeken

Wanneer je bij Fotodoos een photobooth huurt, houdt de service niet op bij het plaatsen van de photobooth. Naast een enthousiaste host en het onbeperkt printen, ontvang je ook een gastenboek waar de fotostripjes meteen ingeplakt kunnen worden.

Bij Fotodoos heb je keuze uit vijf verschillende gastenboeken. Vier daarvan zijn standaard inbegrepen: goud, zilver, roze of kraft. De luxere houten versie kun je kiezen tegen een kleine meerprijs. Zo is er voor ieder wat wils!

Meer dan 120 fotostripjes

Onze gastenboeken hebben 32 blanco pagina’s van hoge kwaliteit. Omdat een pagina twee zijden heeft, heb je dus 64 pagina’s om fotostripjes op te plakken. Er passen ongeveer twee fotostripjes op een pagina, waardoor je meer dan 120 fotostripjes kwijt kunt in één gastenboek! 

Voor de gemiddelde bruiloft is dat meer dan genoeg. Mocht je twijfelen, dan kunnen we altijd een tweede gastenboek meenemen. Deze wordt pas gebruikt als het eerste gastenboek vol is. Zijn je gasten zo enthousiast dat er een tweede nodig is, dan betaal je een kleine meerprijs. Wordt het tweede boek niet gebruikt, dan betaal je uiteraard niets!

DIY

Voor het opplakken van de fotostripjes nemen we altijd een lijmstift mee. Ook hebben we pennen waarmee je gasten nog een leuk berichtje kunnen schrijven bij de foto’s. Ben je in een creatieve bui? Dan kun je zelf bijvoorbeeld leuke washi tapejes en gekleurde pennen of stiften bij het gastenboek leggen om het geheel nog meer te personaliseren!