Reserveren

Photobooth host

Wil je een beetje hulp bij de photobooth? Boek dan een van onze leuke photobooths hosts. Niet alleen om ervoor te zorgen dat technisch alles tip top verzorgd is, maar ook om je gasten te helpen en te enthousiasmeren. We noemen onze medewerkers ook niet voor niets onze helden!

Getraind personeel

Alle photobooth hosts die werkzaam zijn bij Fotodoos zijn van tevoren uitgebreid getraind. Zij kunnen in geval van een technische storing bijna alles zelf ter plaatse oplossen. Ook staan zij altijd in contact met Fotodoos Headquarters, mocht er iets zijn wat ze niet meteen zelf kunnen oplossen.

Heb je een specifieke wens met betrekking tot de photobooth host, dan zullen we altijd kijken wat we daarin kunnen betekenen op basis van de beschikbaarheid van onze helden. Denk hierbij aan een host die goed om kan gaan met kinderen of juist heel geschikt is voor een zakelijk publiek. 

Enthousiaste begeleiding

Daarnaast is de host natuurlijk ook aanwezig om de gasten te begeleiden bij het maken van de foto’s. Zo kunnen ze uitleggen hoe de photobooth werkt, aangeven dat men naar de camera moet kijken en suggereren props te gebruiken. Daarnaast zullen ze met hun enthousiasme ook mensen overhalen op de foto te gaan, die anders het aan zich voorbij had laten gaan! Wil je data verzamelen van je bezoekers? Dan kan de host dat nog eens benadrukken zodat je zo veel mogelijk gegevens ontvangt aan het eind van de boeking.