Offerte
Paparazzi

Polaroid fotograaf

Laat een leuke paparazzi fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Haast je dan naar onze Sharing Station, swipe naar jouw foto en print de foto op een uniek ontwerp uit. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload deze naar je eigen sociale media.

Onze Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Laat de fotograaf naar de gasten komen, in plaats van de gasten naar de photobooth. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

Perfect voor
  • Personeelsfeest
  • Beurs
  • Merkactivatie
  • Open dag
Bekijk beschikbaarheid

Hoe werkt de Paparazzi?

Nu offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten

Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar kunnen niet anders zeggen dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. (Welke we naderhand ook nog digitaal hebben ontvangen) We zijn daarom ronduit tevreden en dit is zeker een aanrader voor elk feest!

Detmer

06 april 2024
Een mooie aanvulling op onze jaarlijkse gebruikersdag. Het ging voor ons geheel zorgeloos. Mensen moeten altijd over een drempel om spontaan op de foto te gaan, maar uiteindelijk is dit toch altijd weer leuk.

Fadiro BV

21 mei 2024

Heel fijn contact gehad, goede service en snelle respons! Tijdens het feest leuke medewerker aanwezig en goed contact! Foto's zijn hilarisch! Dank!

Hanneke

08 februari 2024
Bekijk alle beoordelingen