Offerte
Curve

Curve

Kies voor de nieuwste rage in photobooth-land; maak een echte 3dgif in onze Fotodoos Curve! In de Curve zitten maar liefst zeven high-end camera's die tegelijk een foto maken van jouw actie. De Curve is ook wel bekend als Bullet Time en zet de tijd stil. Spring in de lucht en zie jezelf zweven in de 3dgif! Deel je 3dgif direct via jouw favoriete social media kanaal en vergeet niet je printje mee te nemen!

Perfect voor
  • Beurs
  • Merkactivatie
  • Open dag
Bekijk beschikbaarheid

Hoe werkt de Curve?

Nu offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten

Vriendelijk, behulpzaam en snel contact. Heel enthousiast op locatie. Iedereen op het feest was enthousiast over de resultaten en wij ook. Goed concept tot in de puntjes uitgevoerd. Bedankt!

Michael - KLM

12 juni 2024

Ontzettend enthousiast personeel, goede en snelle communicatie en hele goede service. Prijs-kwaliteit verhouding is super! Hele leuke gadget op ons event, de bezoekers waren laaiend enthousiast. Achteraf duidelijk inzichtelijk gekregen hoeveel 3dgifs er waren gemaakt en de data van de social shares.

Bouke

01 januari 2024

Fantastic services and excellent quality. The Fotodoos was a big succes. The operator was really friendly and everything was perfectly organised and executed. We would hire them again.

Esmee - KPN

07 december 2023
Bekijk alle beoordelingen