Reserveren

Professionele belichting

Al onze photobooths zijn voorzien van professionele studiobelichting. Hoe dit is uitgevoerd is afhankelijk van de photobooth.

Altijd genoeg licht

Foto’s zullen dus altijd goed belicht zijn, ook wanneer de photobooth in een donkere ruimte staat. De instellingen van de flitsers kunnen worden aangepast, waardoor de foto altijd precies goed belicht is. Na het opzetten van de photobooth, zal de host test foto's maken om te kijken hoe de lichtsituatie is. Zijn de foto’s overbelicht of onderbelicht, kan dit gemakkelijk worden aangepast op de photobooth.

Flitsers los of ingebouwd

Bij sommige photobooths zijn de flitsers ingebouwd in de booth. Deze flitsers zijn bevestigd achter een witte kunststof plaat die werkt als een soort softbox. Daardoor zijn de foto’s mooi egaal en zacht verlicht, zonder harde schaduwen in ‘t gezicht. 

Bij andere photobooths komen de studioflitsers los bij de photobooth te staan. Dit geldt voor bijvoorbeeld onze Vintage, maar ook wanneer je de Professionele fotograaf inhuurt. Ook dan wordt er gewerkt met paraplu’s of softboxen, om zo de beste lichtsituatie te creëren.