Reserveren

YAY! Stage bij Fotodoos

Wat een luxe, bij Fotodoos hebben we de komende maanden twee stagiaires! Zij zullen de komende tijd leren hoe het er aan toe ging het het bedrijfsleven en hoe het is om te werken voor Fotodoos. Wij stellen deze gezellige dames graag aan je voor…

Acro talent

Chiara (18) komt uit Winschoten. Ze zit in het examenjaar van de opleiding “Grafische vormgeving”. “Tijdens mijn stage houd ik mij samen met Bente bezig met de grafische kant van Fotodoos, maar daarnaast ga ik me ook richten op externe communicatie, zoals het klantencontact en de social media.” In haar vrije tijd doet Chiara aan Acro en is ze veel op pad met haar vriendinnen. 

Waarom stage bij Fotodoos?
“Fotodoos was één van de opties waar we op school uit konden kiezen. Ik zocht een leuk, jong bedrijf en reageerde dus snel. Gelukkig mocht ik stage lopen bij dit leuke bedrijf!”

Fotograferen en muziek

Bente (19) komt uit Zuidlaren en zit in het tweede jaar van het Cipab in Zwolle. “Daar doe ik de richting ‘Ontwerp en Media’. Bij Fotodoos houd ik me vooral bezig met de grafische kant: het ontwerpen van de fotokaders. Daarnaast ga ik mijn collega’s ondersteunen bij de interne communicatie.” Bente is creatief en houdt van fotograferen en muziek. “Ik ga dan ook graag regelmatig naar een concert of festival! Afgelopen zomer was ik weer op Lowlands te vinden.”

Waarom stage bij Fotodoos?
“Ik wilde graag stage lopen bij een jong bedrijf. Daarnaast sprak de site me erg aan qua vormgeving. Zodoende kwam ik bij Fotodoos terecht!”

Ook stage bij Fotodoos?

Ben jij voor de periode februari 2017 t/m juli 2017 nog op zoek naar een stageplek en lijkt het je leuk om dit bij ons te komen doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je motivatie en je CV en wie weet sta jij over een paar maanden op onze website!