Reserveren

Maak de ultieme selfie met Fotodoos!

Het was in 2013 het Engelstalige woord van het jaar en in hetzelfde jaar kon je het woord ook al vinden in de Dikke van Dale: de selfie. Wie vindt het niet leuk om een mooie, grappige of gekke foto van zichzelf te maken en te uploaden via Facebook of Pinterest? Jij kunt nu inspelen op deze hype! Ga jij binnenkort trouwen of heb je een ander groot feest? Laat jouw gasten dan de ultieme selfie maken met de Fotodoos!

De Fotodoos: hoe werkt het?

Wij hebben drie verschillende soorten Fotodozen op voorraad: de Vintage, de Classic en de Modern. Voor ieder evenement is er dus wel een Fotodoos te vinden. Voor bruiloften zetten we vaak de Vintage in. Wat heb je verder dan nog nodig? De grote verkleedkist met leuke brillen, lippen en snorren (bij iedere huur inbegrepen) en een paar gezellige bruiloftsgasten die graag op de foto willen. De Fotodoos doet de rest van het werk!

Bij de huur van een van onze Fotodozen krijg je gratis:

●      Een doos vol attributen om de foto’s nog leuker te maken

●      Een net geklede medewerker op locatie

●      Transport door heel Nederland

●      Jouw persoonlijke ontwerp van de fotostrip

●      Alle foto’s achteraf ook nog eens digitaal

Wij maken een persoonlijk ontwerp voor jouw fotostrip, zodat deze helemaal aansluit op het thema van je bruiloft.

Verder is het heel simpel: wij komen de Fotodoos bij je brengen en zorgen ervoor dat er een net geklede medewerker aanwezig is om uitleg te geven. Zo weet je zeker dat jouw gasten de hele avond zonder problemen gebruik kunnen maken van de Fotodoos.

De foto’s worden twee keer afgedrukt. Zo hebben je gasten één exemplaar om zelf mee naar huis te nemen en heb jij ook een mooie verzameling én samenvatting van jullie bruiloft. Een supergoed alternatief voor een gastenboek!

Maar er kan nog veel meer!

Bovenstaande onderdelen zitten standaard inbegrepen bij de huur van een fotodoos. Maar uiteraard kun jij ook ontzettend veel andere opties kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra vintage gastenboek, studioverlichting, bestickering van de fotodoos of een iPad om de foto’s direct via social media te kunnen delen? Delen kan via Facebook, Twitter, Pinterest, e-mail of zelfs via sms. Zo worden de foto’s die jouw gasten nemen échte selfies!

Interesse? Neem eens contact met ons op of kies direct jouw favoriete Fotodoos uit!