Reserveren

Meer uit de Fotodoos halen? Drie tips!

U kent het vast wel: u organiseert met uw bedrijf een evenement en wilt uw gasten een extraatje meegeven. Dan kunt u natuurlijk met een keycord aankomen, maar het liefste wilt u natuurlijk dat uw gasten uw bedrijf ook écht onthouden. Dat doet u door een Fotodoos te huren. Om nu nog meer uit de huur van een Fotodoos te halen, hebben wij drie tips voor u op een rijtje gezet!

Tip 1: plakken maar!

Onze Fotodoos Modern is speciaal geschikt gemaakt voor bestickering. En dat komt uw branding natuurlijk ten goede. U laat aan ons weten welke bestickering u graag op de Fotodoos wilt zien en wij regelen de rest! Iedere gast die op de foto gaat, komt in aanraking met uw logo. Goed idee, toch?

Tip 2: meer te vertellen? In een flyer!

U kunt op de fotostrip natuurlijk al uw logo kwijt, maar het kan zomaar zijn dat u meer te vertellen hebt. Dat kan in een speciaal ontworpen fotoflyer. Uw klanten poseren voor de foto, de Fotodoos drukt hem af en vervolgens krijgen uw klanten hem mee naar huis in de flyer.

Denkt u zich eens in welke mogelijkheden dit biedt: niet alleen een leuke herinnering voor de klant, maar ook een extra mogelijkheid om uw bedrijf te profileren. Bied extra uitleg, roep klanten op om de website te bezoeken of geef een exclusieve kortingscode op de flyer. Alles is mogelijk!

Tip 3: delen, delen en nog eens delen!

Een selfie is natuurlijk geen selfie als hij niet gedeeld is op social media. Daarom kunt u als extra optie een Social Media iPad aanvragen bij de huur van de Fotodoos. Een tevreden klant met een leuke foto? Laat ‘m gelijk op Facebook, Twitter of Pinterest delen. Zo kunnen niet alleen de klanten die ter plekke op uw evenement aanwezig zijn profiteren van de Fotodoos, maar worden de foto’s van uw evenement direct de wereld in gestuurd. Marketing waar u niets voor hoeft te doen!

Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om nóg meer uit de Fotodoos te halen. Een unieke toevoeging voor ieder corporate event. Kies hier welke Fotodoos u wilt huren.