Reserveren

Winter is coming

De pepernoten liggen alweer in de winkel en de kou komt er aan: winter is coming! Met een drankje terugkijken op een succesvol jaar, samen met je vrienden en collega’s. De winter is een leuke en gezellige tijd voor kerstborrels, sinterklaas en andere eindejaarsfeesten. Dat zijn herinneringen die je moet koesteren en dat kan het beste met een photobooth.

Als we terugkijken op de vorige jaren, dan zien we dat ieder jaar meer photobooths ingezet worden tijdens deze interne feestjes en we snappen heel goed waarom. Je werkt iedere dag hard en aan het einde van het jaar mag dat extra gevierd worden. Met een open-air photobooth kun je met zoveel mogelijk mensen op de foto. Anderen zien de lol die je hebt en willen dus ook. Of ga juist met die ene collega die je net wat minder goed kent, je hebt nu samen wat nieuws om te doen. Je zou het haast kunnen zien als extra teambuilding tijdens het feest.

Waarom geen gewone fotograaf inhuren? Fotografen zijn super hoor, wij zijn het zelf ook een beetje. Maar een photobooth is anders. Zie een photobooth als een speeltuin voor volwassenen, waar je even iemand anders kunt zijn. Pak de baard van de kerstman, de mijter van Sinterklaas of de vuurpijl van de buurman. Lach je kapot om hoe iedereen er uit ziet! Tussen de foto’s door nog snel van attributen even wisselen, de foto herinnering is gemaakt en krijg je gelijk uitgeprint mee.

Voor ieder feest maken we een uniek ontwerp van het fotokader, dus het printje is volledig in stijl van jouw bedrijf. Geen feestje kan zonder photobooth van Fotodoos!