Reserveren

Verplaatsen reservering photobooth door coronavirus

Je keek er zo naar uit: gezellig met vrienden, familie en collega’s lekker gek op de foto bij één van onze photobooths. Je kreeg er steeds meer zin in, totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Geen events tot 1 juni. Ontzettend balen! Alles in kannen en kruiken voor die ene mooie dag en plots moet het geheel worden omgegooid. Snel in overleg met de trouwlocatie, welke datum is nog beschikbaar? De DJ moet verzet worden, de gasten moeten op de hoogte worden gebracht, de cateraar moet gebeld worden en….

Hoe zit het met de reservering van onze photobooth?

Fotodoos snapt de situatie en denkt maar al te graag mee. Daarom kun je jouw reservering kosteloos verplaatsen. Ook als deze na 1 juni valt. Het enige wat je hoeft te doen is deze nieuwe datum door te geven aan ons. Heb je nog geen nieuwe datum gepland? Geen stress! Als je alvast even laat weten dat er druk naar een nieuwe wordt gezocht, dan worden wij al heel blij. Wij snappen dat het niet eenvoudig is om een nieuwe datum te bepalen. Mocht de geboekte photobooth toch niet meer beschikbaar zijn op de door jullie gekozen dag, dan komen wij uiteraard met een mooi alternatief. Dat gaat goed komen! De klanten die voor 1 juni een bruiloft of ander event hadden met één van onze photobooths zijn vorige week per e-mail op de hoogte gebracht.

Maar boven alles hopen wij dat onze klanten allemaal ongeschonden door deze periode komen. Gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste en we zien niets liever dat de gasten, hopelijk al na 1 juni, met een brede glimlach voor onze photobooth komen te staan. Onze photobooth hosts staan in ieder geval alweer te trappelen om aan de slag te gaan!

Namens het gehele team van Fotodoos wensen wij al onze klanten een goede gezondheid toe en tot ziens bij één van onze photobooths.