Reserveren

Nieuw: Mirror Booth!

Spiegeltje, spiegeltje

Voor het maken van de foto nog even kijken of je haar wel goed zit? Dat kan! De Mirror booth is aan de buitenkant een grote, staande spiegel. Aan de binnenkant zitten de nieuwste technieken die jou van je allerbeste kant op de foto zetten. Met deze nieuwe booth is ons aanbod weer uitgebreid en hebben we een breed scala aan stoere, mooie, leuke en gekke Fotodozen! 

What a smile

De Mirror booth ziet er niet alleen mooi en stoer uit, maar geeft je ook nog eens complimentjes. Tik op de spiegel, ga klaarstaan terwijl de booth aftelt en say cheese! Laat je verrassen door leuke animaties en neem je geprinte foto direct mee. Je kunt je foto’s nog gekker maken door met één van de houten snorren, lippen of hoedjes te poseren!

Eye-catcher

De Mirror Booth is breed inzetbaar en past op elke locatie. Trek de aandacht tijdens de opening van je winkelpand met de Mirror Booth als eye-catcher, laat de klassieke kant van de booth extra stralen op je bruiloft, of gebruik de Mirror Booth voor simpelweg meer fun op je feest! Je kunt de lijst om de spiegel aanpassen, zodat de booth helemaal bij jouw thema past.

Spotlight

De Mirror Booth is geschikt voor jong en oud, groot en klein: iedereen past op de foto! Ga jij samen met je vrienden? Of sta jij liever alleen in de spotlight? Interesse? Reserveer nu!