Reserveren

Ons hippe standaard photobooth gastenboek

Nieuw bij Fotodoos… Het door onszelf handgemaakte standaard gastenboek! Geen keuzestress meer voor je bruiloft of receptie, wij hebben het al in huis en je krijgt dit standaard bij je reservering.

Ons nieuwe photobooth gastenboek is een mix van het oude handwerk en de nieuwste materialen. Met ons eigen bloed, zweet en tranen hebben wij dit leuke A5 formaat gastenboek samengesteld. Wij zijn er heel blij met en we hopen jullie ook.

Brons & fijn linnen

De buitenkant bestaat uit stevig biologisch karton omlijmt met prachtig linnen in verschillende kleuren. De hoeken zijn afgewerkt met vintage bronzen boekhoekjes, die matchen bij de bronzen ringband die alles samenvoegt. Het grote voordeel van een ringband is dat je geen rare vouwen in het boekje zelf krijgt en het er dus jaren lang nog strak uitziet.

Ruimte genoeg

De binnenkant bestaat uit 60 vellen 120 grams biotop papier, wat betekent dat je maar liefst 120 pagina’s hebt om onze fotostripjes kwijt te kunnen en dat er ook nog genoeg ruimte over is om daarnaast een leuke persoonlijke boodschap achter te laten! Meer dan genoeg voor de meeste bruiloften.

Wij leveren het gastenboek standaard met een plakstift en pen. Natuurlijk zien we ook graag leuke initiatieven van jullie zelf om het gastenboek op je eigen persoonlijke manier te pimpen!

Blauwe photobooth gastenboek van Fotodoos Grijze photobooth gastenboek van Fotodoos Khaki photobooth gastenboek van Fotodoos