Reserveren

Photobooth Fotoshoot

Ok, onze photobooths zijn al wat gewend. Ze kennen alle feestlocaties in Nederland, ze zijn bekend in fotostudio’s en kunnen natuurlijk zelf de mooiste kiekjes maken. Maar dit was even wat nieuws. Met het mooie weer van de laatste dagen konden we niet anders dan de photobooths uit hun comfort zone te trekken en ze zelf op de gevoelige plaat vastleggen.

Je kunt foto's maken in de fotostudio, been there, done that. Buiten foto’s maken is andere koek. Wat voor uitstraling moet de foto hebben? Past de locatie bij de photobooth? Is de locatie geschikt voor foto’s op de website? Je ziet het al, een fotolocatie moet aan aardig wat eisen voldoen. Gelukkig hebben we een paar prachtige buitenlocaties gevonden in Groningen.

Classic

Nadat de bus was ingeladen met onze photobooths, props, backdrops, usb-sticks, maskers en meer, was het tijd om de foto’s te maken. Als eerste was de Fotodoos Classic aan de beurt, op een prachtig groen (achteraf vers bemest) grasveld, midden in de boerse geuren. Leuk, maar nog niet wow. Even doorrijden kwamen we uit bij een prachtig graanveld en besloten om de Classic daar in te zetten. Na een uur fotograferen, verplaatsen en nog is fotograferen hadden we de foto's. Job done.

Vintage

De volgende dag zijn we op zoek gegaan naar een geschikte buitenlocatie in Groningen voor de Fotodoos Vintage. Dat bleek nog iets lastiger, omdat de Vintage twee studioflitsers naast zich heeft staan. Uiteindelijk na een paar uur rijden hadden we in een prachtig vissersdorpje een afgelegen terrein gevonden. Na navraag mochten we rustig foto’s maken tussen de visnetten en stond de Vintage super op de foto voor een oude schuur en prachtige oude stenen wand. Die charme vind je niet in de studio.

Modern

Iedere photobooth verschilt van elkaar en zo heeft de Modern weer een hele andere uitstraling. De Modern wordt veel gebruikt voor zakelijke events en mag best een stoere look hebben. In de Eemshaven lag in de haven een schip, met daarop de onderstellen voor windmolens op zee. Stalen buizen van 40 meter lang en 20cm dik staal. Heel gaaf. Verroest, met witte lijnen. Binnen 20 minuten waren we klaar.

Maskers

Daarna was het tijd om onze held Jacco los te laten met de latex maskers. Maskers van een unicorn, zebra, paard, duif, eekhoorn, beer en nog veel meer. Volledig in Fotodoos outfit hebben we hier de unieke foto’s gemaakt die nu op onze website te zien zijn.

Fotodoos Classic fotoshoot Fotodoos Vintage fotoshoot Fotodoos Vintage fotoshoot Fotodoos Modern fotoshoot Fotodoos Modern fotoshoot Fotodoos Modern fotoshoot Fotodoos fotoshoot met latex paarden masker Fotodoos fotoshoot met latex konijnenmasker Fotodoos fotoshoot met latex papegaai masker Fotodoos fotoshoot met latex zebra masker Fotodoos fotoshoot met latex duif masker Fotodoos fotoshoot met latex eekhoorn masker