Reserveren

Bristol Photobooth @ Festival Parkpop Den Haag

Het festivalseizoen loopt lekker en daar mogen wij ParkPop aan toevoegen! Door Bristol werden wij ingehuurd om een leuke photobooth winactie te houden onder de festival bezoekers. Het zuiderpark in Den Haag werd de laatste zondag in Juni omgetoverd tot een sfeervol festival terrein met allerlei toffe artiesten én natuurlijk onze photobooth. Parkpop is met gemiddeld 200.000 bezoekers één van de grootste gratis muziekfestivals van Europa.

STRIKE A POSE & WIN

Onder al die 200.00 bezoekers had Bristol één jaar gratis schoenen te verloten, de win actie was volledig gericht op de photobooth. Onze Fotodoos medewerker had uiteraard een paar hippe schoenen aan van de Bristol en mocht deze zelfs na die tijd houden, bedankt!

Door op de foto te gaan bij de Bristol stand maakte je automatisch kans op de gratis schoenen en heb je gelijk ook nog een toffe herinnering aan het festival te pakken! Deze herinnering werd ook automatisch op social media geplaats ter promotie van de winactie en Bristol zelf. Hiermee kon Bristol hun online bereik vergroten en konden de festival gangers hun foto makkelijk op het web terug vinden om die vervolgens weer te delen met al hun vrienden. De gelukkige winnaar van de photobooth actie is uiteindelijk via de Facebook pagina van Bristol bekend gemaakt. Dit noemen wij nog eens een leuk marketing plan!