Reserveren

Open dagen promotie op school!

Een open dag (middelbaar- of hoger onderwijs) is voor veel leerlingen een belangrijk moment om je te oriënteren. Maar hoe speel je daar als school zijnde op in? Als team van Fotodoos kennen wij de impact van een open dag maar al te goed. Je moet zorgen dat de bezoekers je blijven herinneren… Dat is wat wij doen!

Open dag promotie

Fotodoos op je open dag zorgt er voor dat je een tastbare herinnering mee naar huis kan geven. Een leuke fotostrip met het bedrijfslogo en 3 kleine foto’s waar je met té gekke attributen op staat. Samen met de sfeer die om de Fotodoos heen hangt zorgt dit voor een onuitwisbare indruk. De fotostripjes op de koelkast zijn voor de school natuurlijk een heel goed promotie middel. Het fotostripje is namelijk helemaal in de huisstijl met logo ontworpen en zorgt zo voor een positieve herinnering aan de school. Daarnaast krijg je alle foto’s ook nog digitaal of kun je voor een live upload kiezen waardoor de gemaakte foto’s gelijk op Facebook, Twitter of je eigen website komen te staan. Taggen maar!

Nerd-brillen en mega-potloden

Als wij op een middelbare school staan dan jeuken onze handen natuurlijk om een verzameling van toffe attributen bij elkaar te zoeken: Pruiken, (nerd)brillen, mega potloden, vergrootglazen, pompoms en natuurlijk maskers om oude leraren na te doen, alles met een dikke knipoog. Op de deze manier hou je het speels en is het zo leuk dat iedereen de foto zeker wil hebben.
Op een hogere school zijn de keuzes en de sfeer natuurlijk al wat serieuzer, ook daar kunnen wij op in springen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een green screen waarbij je de studenten met allerlei digitale afbeeldingen op de foto kan laten gaan die aansluiten op de richting van de opleiding. Of laat de studenten bijvoorbeeld het model zijn in jullie open dag poster!

Mag het een onsje meer zijn?

Ons aanbod in photobooths is de laatste tijd erg gegroeid, we hebben veel tijd gestoken in vernieuwing en nieuwe ontwikkelingen en dat heeft zich geuit in maar liefst drie nieuwe photobooths. 

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om gelijk voor de school een al goede indruk te maken? Kies dan voor onze Fotodoos Bus. Deze leuke oude Peugeot bus is onze rijdende photobooth en maakt letterlijke en figuurlijk een nogal grote indruk. Laat de studenten gelijk de foto delen via het social media sharing scherm.

Wil je binnen de school een iets meer afgezonderd hoekje creëren waar iedereen zich volledig kan laten gaan op de foto’s? Kies dan voor de Fotodoos Hockey. Dit is een photobooth zoals je die vroeger ook vaak zag op stations etc. op een leuke foto te maken. Stap in het hokje, trek het gordijntje dicht en ren snel naar buiten om als eerste het printje te pakken! Bij de Fotodoos Hockey is aan de buitenkant zelfs een extra scherm ingebouwd om de foto’s te delen via social media of je kan deze naar jezelf mailen.

Als je helemaal in wil springen op de doelgroep dan laat je de studenten natuurlijk zelf de foto maken met hun mobieltje! Waar de populariteit onder jongeren van andere social media afzakken, stijgt Instagram juist. Maar liefst 722.000 Nederlanders dagelijks gebruik van Instagram waarvan een goede 47% bestaat uit Nederlandse studenten! Laat de studenten een foto maken en op instagram plaatsen met een vooraf te bepalen hashtag (#hashtag). Als deze hashtag dan wordt gebruikt verschijnt de foto op de Instaprinta en kun je die via daar printen. Het is eigenlijk een Instgram printstation! Op deze manier sluit je aan bij de doelgroep en zorg je voor meer exposure op social media door de gebruikte hashtag. Wordt jullie school trending topic?