Reserveren

Ontmoet ons op de beurs Engaged of Love and Marriagebeurs!

Bij Fotodoos bestaat de helft van onze boekingen uit bruiloften. Wij kunnen inmiddels dus ook wel zeggen dat we de ins en outs van de bruidsbusiness wel kennen. Elke bruiloft is voor ons weer een feest om heen te gaan, de ene bruiloft is de ander niet en die diversiteit maakt ons werk nou juist de moeite waard . Van een prachtig feest achter in de tuin tot het droomachtige kasteel op een groot landgoed, op elk feest is de Fotodoos een succes!

Maar waarom werkt een photobooth nou zo goed op een bruiloft?

De grote kracht is het vastleggen van herinneringen op een manier die zeker niet als standaard wordt gezien. De Fotodoos op zich is al een feestje en als gast heb je een super leuk aandenken aan die specifieke bruiloft. Zeg nou zelf… Een fotostripje is toch een origineler bedankje voor een leuke avond dan bijvoorbeeld de pepermuntjes die verdwijnen!

Ook als bruidspaar heb je aan het einde van het feest een super leuk aandenken; een gastenboek vol met foto’s waar alle gasten iets leuks bij hebben geschreven. Wij hebben standaard gastenboeken in onze pakketten opgenomen, op deze manier heb je altijd een aandenken aan de avond en een hele originele manier om al je gasten op de foto te krijgen. Voor diegene die het gastenboek naar een hoger niveau willen tillen hebben wij ook nog prachtige lederen en handgemaakte gastenboeken van Rox and San.

Een zorgeloze dag

Ons doel is om op ‘de grote dag’ een zorgeloze ervaring neer te zetten, daarom zorgen we dat alles voor die tijd geregeld is. Op de dag zelf komt een Fotodoos medewerker de photobooth opzetten en zal de rest van de avond ook net gekleed aanwezig zijn om alle gasten te vermaken, te wijzen op het gastenboek en te helpen waar nodig. Aan het einde van de boeking zal hij de photobooth weer demonteren en het gastenboek persoonlijk overhandigen, samen met een Fotodoos USB-stick waar alle feestfoto’s van de avond op staan zodat je ook thuis op de computer alles nog eens rustig kan bekijken (ook degene die niet in het gastenboek staan ;-)).

Feitjes over Fotodoos

  • Klanten ons beoordelen met een gemiddelde van 8.6
  • 99% van onze klanten beveelt Fotodoos aan
  • Altijd aan het einde van het feest een USB-stick met alle foto's
  • Wij alleen gebruik maken van professioneel apparatuur
  • We zijn goedkoper op rustige en doordeweekse dagen (kortingen tot wel 33%)
  • Een premium backdrop maakt de foto’s helemaal af
  • Er is altijd een leuke en net geklede medewerker aanwezig

Overzicht bruidsbeurzen

Nieuwsgierig geworden en wil je ons live in actie zien? Kom dan naar de volgende bruisbeurzen:

24-10-2015 Engaged Delft
25-10-2015 Engaged Delft
7-11-2015 Love and Marriage Beurs Amsterdam
8-11-2015 Love and Marriage Beurs Amsterdam
23-1-2016 Love and Marriage Beurs Rotterdam
24-1-2016 Love and Marriage Beurs Rotterdam
30-1-2015 Love and Marriage Beurs Groningen
31-1-205 Love and Marriage Beurs Groningen
5-3-2016 Love and Marriage Beurs Utrecht
6-3-2016 Love and Marriage Beurs Utrecht