Reserveren

Nu te reserveren: Fotohokje

Voor de bescheiden, verlegen of gewoon stiekeme gasten hebben wij het ouderwetse fotohokje nieuw leven ingeblazen. Trek het gordijntje dicht en niemand ziet wat je uitspookt, behalve de camera dan! ;-)

Hokjesmentaliteit

Hoewel onze open-air photobooths natuurlijk helemaal het einde zijn willen wij toch een nog bredere doelgroep aanspreken door ook het fotohokje beschikbaar te stellen bij Fotodoos. Het fotohokje zorgt voor een intiemere sfeer omdat het natuurlijk nogal snel knus wordt met zijn allen in zo’n afgesloten hokje. Kennen je gasten elkaar nog niet zo goed? Dan is het fotohokje ook een goed idee. Geen vreemde ogen die je aankijken als je de foto maakt, je kan helemaal jezelf zijn en je laten gaan als de gordijntjes dicht zijn. Wil je niet dat anderen het printje zien? Ren dan snel naar buiten om ze als eerste uit het printer bakje te pakken!

Let's make some money!

Het fotohokje is goed in te zetten in kleine ruimtes, met zijn vloeroppervlakte van 2x1 meter neemt het weinig ruimte in en alles dat nodig is om het hokje te gebruiken speelt zich af aan één kant. Het hokje kan dus prima in een hoek staan maar nog steeds volop benut worden. Het scherm om de foto’s via social media te delen zit recht boven het printerbakje waar de foto uit komt en trekt dus gelijk de aandacht. Op deze manier wordt de stap kleiner om het gelijk ook even op je Facebook of Twitter te zetten en het leuke is dat jullie logo op die bewuste foto staat. Als je echt uit wil pakken dan kan je het fotohokje ook nog volledig laten bestickeren om je bedrijf goed op de kaart te zetten. Een volledig customized Fotodoos Hockey is een echte eye-catcher op welke bijeenkomst dan ook!

Gewoon voor de fun!

Een beetje verlegen of juist een wat intiemere sfeer op je feestje? Dan sluit het fotohokje hier goed bij aan. Deze compacte Fotodoos heeft met zijn kleine vloeroppervlakte ook niet veel ruimte nodig om in een ruimte te passen. Pak één of meer van onze mooie houten snorren, brillen, lippen etc. op stokjes en zie jezelf gelijk op het scherm in het fotohokje. We kunnen het fotohokje pimpen met verschillende standaard achtergronden of doe eens gek en probeer eens een greenscreen!