Reserveren

Nieuwe stagiairs bij Fotodoos!

Nieuwe stagiairs bij Fotodoos!

Het komende half jaar hebben wij drie leuke nieuwe stagiairs bij Fotodoos! Donna, Sebastiaan en Daniël. Donna neemt de grafische vormgeving op zich, Sebastiaan doet zijn afstudeeronderzoek bij Fotodoos en Daniël houdt zich bezig met de online marketing. Wij zijn blij dat ze ons team komen aanvullen en stellen ze graag aan jullie voor!

Onderzoek

Sebastiaan (24) komt uit Heino en zit in het laatste jaar van de opleiding ‘Ondernemerschap en Retail Management’. “Tijdens mijn stage ga ik mij voornamelijk focussen op een strategisch onderzoek voor Fotodoos. Hier ga ik kijken naar de behoeften van leveranciers en afnemers om zo de conversies te verhogen.” In zijn vrije tijd drinkt Sebastiaan graag een biertje met vrienden of gaat een avondje trainen bij de boksclub.
 
Waarom stage bij Fotodoos?

“Toevallig kende ik Fotodoos al door een eerder sollicitatiegesprek. Toen ik een afstudeerbedrijf moest zoeken dacht ik dan ook gelijk aan Fotodoos, er hangt een erg fijne sfeer binnen het bedrijf!”

Feesten en tekenen

Donna (19 jaar) komt uit Haren en zit in het tweede jaar van het Cibap in Zwolle. "Daar doe ik de opleiding 'Mediavormgeving'. Vanaf 1 april ben ik begonnen bij Fotodoos als stagiaire. Daar leer ik allerlei tools en ontwikkel ik mijn creativiteit en communicatie op de werkvloer." Donna is creatief, sociaal en houdt zich bezig met tekenen en mode. "In de weekenden ben ik voornamelijk met mijn vrienden aan het feesten in de stad Groningen!"

Waarom stage bij Fotodoos?

“De website en het concept van Fotodoos sprak mij meteen aan. Vooral de manier van communiceren trok mij erg aan bij het bedrijf. Na een leuke kennismakingsgesprek hoorde ik snel dat ik hier mijn eerste stage kon lopen!"

Stage, voetbal, playstation en op stap

Daniël (24) komt uit Oosterwolde, maar woont sinds kort in Groningen. Daniël studeert commerciële economie aan de Hanzehogeschool te Groningen.”Tijdens mijn stage ga ik mij richten op de online marketing van Fotodoos. In mijn stageperiode doe ik onderzoek naar de verschillende online communicatiemiddelen en vanuit dat onderzoek voer ik een commerciële activiteit uit.” 

Daniël voetbalt graag in zijn vrije tijd, dit doet hij drie keer per week bij SV Griffioen in het eerste. Daarnaast zet Daniël graag zijn Playstation aan voor een potje Fifa of Netflix en gaat hij graag op stap in het mooie Groningen!

Waarom stage bij Fotodoos?

“Fotodoos sprak mij meteen aan door het concept wat Fotodoos aanbiedt en het jonge team. Ik was meteen enthousiast en heb daarom contact opgenomen! Gelukkig kon ik vrij snel op gesprek komen en was ik meteen aangenomen!”

Welkom bij het Fotodoos team!