Reserveren

Nieuwe photobooth backdrops!

Via Facebook vroegen wij jullie laatst: Welke van de vier backdrops zouden jullie graag terugzien als achtergrond van de Fotodoos? Uiteindelijk stemde bijna iedereen in deze poll voor optie 3, de backdrop met het bekende chevron patroon in de kleuren mintgroen en wit. Ook offline was deze optie het meest populair en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Backdrops

Bij Fotodoos hebben wij onder andere het motto: stilstand is achteruitgang. Daarom zijn we continu bezig (ja, echt, elke dag), om nieuwe dingen te verzinnen waardoor jij super graag de photobooth van Fotodoos op jouw feest of evenement wilt hebben. Dus wat kon beter? Een nadeel bij de open-air photobooths is dat je een open achtergrond hebt voor de foto’s. Op zich geen probleem, maar af en toe zie je je gekke oom/vader/broer photobomben op de achtergrond. Daarom: om jouw photobooth foto’s nog mooier te maken, gaan we vanaf binnenkort standaard achtergronden leveren bij onze pakketten. Dat wil toch iedereen?! Minder photobombs en te gekke foto’s met een te gekke backdrop.

Help ons

We hebben al een aantal ontwerpen in gedachten, maar we zijn er nog niet. Heb je een idee voor een te gekke backdrop en wil je ons helpen? Laat dan hieronder je reactie achter.