Reserveren

Nieuwe gastenboeken met een gouden randje

Je feestje is helemaal compleet met een gastenboek! Laat je gasten hun gemaakte foto’s in je gastenboek plakken, zo kun je na je feest alle foto’s terugkijken. Lees je ook direct de lieve wensen van je gasten. Zo word je altijd herinnerd aan die leuke avond. En om het nog leuker te maken, hebben we nieuwe gastenboeken!

Een gouden randje

Er zijn verschillende varianten van het nieuwe gastenboek. Standaard nemen wij de kraft-versie mee. Deze is naast de gouden letters op de voorkant ook versierd met gouden stipjes. Een feestelijk en elegant geheel! Liever een andere kleur? We hebben ook de kleuren ivoor en roze. Wat past het beste bij jullie thema?

Voldoende ruimte

De gastenboeken zijn 21,5 bij 21,5 centimeter en bevatten 32 bladzijden. Er zijn dus 64 vellen beschikbaar voor lieve teksten en gekke foto’s. Zowel de buitenkant als de bladzijden aan de binnenkant zijn stevig en kunnen het gewicht van de foto’s makkelijk dragen.

Uit goed hout gesneden

Niet zo’n fan van goud? Ga dan voor hout! Ons houten gastenboek kun je voor een meerprijs van €15,- bij je boeking krijgen. Laat ons dit van te voren wel even weten. Ook dit gastenboek heeft 32 bladzijden. Deze worden bij elkaar gehouden door middel van touwtjes. Een stoer exemplaar!

Welk gastenboek mogen we meenemen naar jouw feestje?