Reserveren

Nieuw! Virtual Reality Photobooth

VR booth

Afgelopen maand heeft Fotodoos de bedrijven RedPandaVR en Photobooth360.nl overgenomen. Door de overname wordt Fotodoos de trotse nieuwe eigenaar van Europa’s eerste VR booth! In dit blog lees je meer over dit unieke product.

Retourtje Breda

Twee weken geleden is een delegatie vanaf het Fotodoos hoofdkantoor vertrokken naar Breda om de nieuwe VR booth te testen en op te halen. De oude eigenaren van de VR booth waren gevestigd in een oude gevangenis, dus alleen de locatie bezoeken was al een toffe ervaring. Natuurlijk moest de booth eerst even uitgebreid getest worden. Na een reeks testfoto’s waren ze overtuigd: een uniek product, geavanceerde software, dit is echt iets voor Fotodoos! Na de demonstratie, een op-/afbouw instructie en wat spierkracht (zo’n booth bestaat uit flink wat onderdelen) was het een feit: Europa’s eerste VR booth maakt deel uit van de Fotodoos familie!

Wat is een VR booth?

De VR booth is een green-screen kamer met in het midden een 360 graden camera. Met geavanceerde software wordt de groene kleur direct veranderd in een achtergrond naar keuze en begeven de gasten zich op de foto in een andere wereld. Er kunnen tot wel 10 personen per keer in de VR booth. Maak je klaar voor ’s werelds coolste selfie! De VR booth kan je overal naartoe brengen, je kunt het zo gek niet bedenken. Een gouden combinatie van twee hypes; fotografie en virtual reality. Wil je naar een vol stadion, naar Parijs, naar de maan of naar een vulkaan? Het is allemaal mogelijk.

Organiseer je een evenement en wil je de bezoekers meteen het Wauw! effect geven? Dan is deze VR booth de perfecte oplossing. Door de grootte van de VR booth en de uitstraling is het een echte eyecatcher.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar binnen en verzamel rondom de 360 graden camera. Het aftellen begint en na een paar seconden wordt de foto gemaakt.

  2. Bekijk de 360 graden foto buiten direct op een virtual reality bril, het grote scherm of je eigen telefoon.

  3. Stuur jezelf de foto per mail en deel hem meteen met al je vrienden via de socials!

Custom branding

Laat een blijvende indruk achter met een opvallend design van de VR booth. Besticker de gehele buitenkant naar eigen ontwerp. Lever zelf een design aan of laat het aan onze mediavormgever over. Een speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Custom scenes

Voeg een logo toe aan of laat een speciaal achtergrond ontwerpen die past bij het thema van uw event. Gasten ontvangen hun 360 graden foto met logo per mail en kunnen deze delen via Facebook, waardoor uw merk zichtbaar wordt op duizenden social media feeds.

VR booth op jouw event?

Ben je geïnteresseerd in de VR booth of een andere foto activatie zoals onze Mosaic Wall? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als je meer vragen hebt! Wij helpen je graag!