Reserveren

New year, new items!

Een goede achtergrond maakt je boeking én je foto helemaal compleet. Daarom hebben wij onze achtergronden een gave upgrade gegeven en beginnen we het nieuwe jaar met meer glitter en meer kleur!
 

Glitter & Glamour

Onze gouden en zilveren pailletten achtergronden zijn vervangen door een variant die nóg meer glittert. Naast deze kleuren hebben we ook een rosé gouden achtergrond aan het lijstje toegevoegd. Deze achtergronden zijn superleuk als je op zoek bent naar iets feestelijks en passen dan ook goed bij bruiloften en themafeestjes. Shinen maar!

Knalkleuren

Op zoek naar iets wat minder glinstert, maar wel knalt? Dan hebben we nu gekleurde achtergronden voor je. Roze, blauw of geel? Deze frisse achtergronden geven net iets extra’s aan de foto’s. Maar geen paniek, want ook de witte achtergrond zit nog gewoon in ons assortiment.

Green screen

Naast deze premium achtergronden hebben we ook nog het green screen. Met deze optie kun je verschillende afbeeldingen laten afwisselen als achtergrond op je foto. Superhandig als je een feestje met een thema hebt, of gewoon niet kunt kiezen!

Voor ieder wat wils

Bruiloft? Kinderfeestje? Open dag? Door de vele opties is er voor elk event een toepasselijke achtergrond. En mocht je echt iets unieks willen, dan kun je ook nog kiezen voor een customized background. Twijfel je over welke achtergrond het meest geschikt is voor jouw boeking? Dan helpen wij jou graag met zoeken!