Reserveren

Je eigen Kisscam op Valentijnsdag

Valentijnsdag komt eraan! De winkels overspoelen je met de mooiste kaarten en de liefste cadeau’s voor jouw vriend of vriendin. Wat is er nou leuker dan op de meest romantische dag van het jaar je geliefde te verrassen. Dus pak je kans en trek je geliefde voor een van onze photobooths om jullie leukste selfie te nemen!

Love is in the air

Valentijnsdag komt eraan! De winkels overspoelen je met de mooiste kaarten en de liefste cadeau’s voor jouw vriend of vriendin. Voor alles kun je wel een reden bedenken voor een feestje vinden wij, en met Valentijnsdag is het dan ook dubbel feest! Het perfecte moment om de mooiste selfie met je geliefde vast te leggen met een onvergetelijke photobooth.

Een Fotodoos maakt ieder feest natuurlijk helemaal compleet, en wij werken er elke dag met liefde aan om het een onvergetelijke ervaring voor jullie te maken. De te gekste foto’s met de leukste props vol hartjes, kusjes, knuffels en vooral heel veel liefde. Deze foto’s krijg je gelijk geprint mee zodat je die thuis een leuk plekje kan geven.

KISS CAM!

Op jouw feestje je eigen “Kiss cam” hebben, wie wilt dat nou niet? Mensen als president Obama, David Beckham, Justin Bieber, Selena Comez en nog heel veel meer zijn jullie al voor gegaan, dan kunnen jullie toch niet achterblijven? Samen met je allerliefste vriend of vriendin op de kiss cam. De foto kun je bijvoorbeeld laten drukken, gebruiken als Valentijnskaart of als ander super origineel valentijnscadeau gebruiken. Natuurlijk is onze Fotodoos ook geschikt om te poseren samen met je beste vriend, allerleukste collega of je allerliefste familie. Het is voor iedereen van welke leeftijd dan ook, want liefde is liefde! Wie ga jij dit jaar verrassen op Valentijnsdag?