Reserveren

Hit the road Jack!

Een festival, feestje, markt, promotieactie of bruiloft buiten? Geen probleem. Wij komen door weer en wind jullie kant op in onze eigen vintage fotobus!

Mobiele eenheid

Hoe handig is het om zo mobiel te zijn; deur open, de aankleding buiten gezellig maken en je kan van start. Laat de gasten een kijkje binnen nemen om vervolgens met een leuke foto als aandenken weer naar buiten te komen, vinden ze de foto zo leuk dat ze deze op social media willen plaatsen? Dat kan! Via het tweede scherm kunnen ze de foto via hun eigen social media account delen.

Fotobus, promotiebus

De fotobus kan ook helemaal bestickerd worden, dat is nog eens leuke rijdende reclame. Ook val je op deze manier op locatie enorm op omdat het natuurlijk een niet zo vaak gezien object is. De fotobus combineert de opvallende offline reclame met de mogelijkheid tot online reclame door de social media focus.

In je eigen achtertuin!

De vintage fotobus heeft een nogal hoge likeability factor. We zorgen er altijd voor dat het er zowel binnen als buiten de bus knus en uitnodigend uitziet. De fotobus niet alleen als photobooth maar ook als originele ontmoetingsplek. Kom een praatje maken of kijk met vrienden hoe anderen op de foto gaan. Lach en geniet!