Reserveren

USB-STICK: The Story

Op dit prachtige houten usb-stickje krijg je aan het einde van het feest de foto’s mee die jij en je gasten gemaakt hebben. Hierop zetten we alle foto’s: de grote originele foto’s (zodat je ze nog is kunt nabestellen) en de digitale fotostrips met je eigen ontwerp. Maar hier zit nog een verhaal aan vooraf.

Vera Xiong, China

Op de 5 december 2014 hadden we prachtige leren usb-armbandjes besteld , met hierin het Fotodoos logo geperst. Onze leverancier was Vera Xiong uit China, de we hadden benaderd via de populaire site alibaba.com. Nadat we de eerste sample hadden gekregen en goedgekeurd, hadden we direct maar 500 stuks besteld. 

Een paar week later ontvingen we een grote doos met 500 prachtige leren usb armbandjes. Ons logo stond er prachtig op. In de computer gaven ze de juiste opslagruimte aan, prachtig. De eerste keer keer wat besteld in China en alles was goed gegaan. Dachten we.

Fouten tijdens kopieren

Na twee weken merkten we dat we veel klachten kregen van onze klanten over de usb-armbandjes. Ze zagen er prachtig uit, maar de foto’s stonden er niet of niet allemaal op. Gelukkig bewaren we altijd alle foto’s op een externe hard-drive, dus konden we de foto’s achteraf e-mailen via WeTransfer. Nadat we op het Fotodoos HQ een aantal willekeurige usb-armbandjes hadden getest, kwamen we er achter dat ze maar een opslagcapaciteit van 50mb hadden. Helaas voor ons, was onze eerst zo geliefde Vera uit China niet meer te bereiken en konden we alle armbandjes weggooien. Een dure les..

Nieuwe usb-sticks

Na dit avontuur hebben we besloten om toch maar lekker in Nederland onze usb-sticks te bestellen. Via een webshop hebben we prachtige houten usb-sticks gevonden, waar we ons logo op hebben laten drukken. Alle foto’s worden aan het einde van het feest netjes gekopieerd naar de usb-stick, zodat jij aan het einde van het feest nog lekker kunt nagenieten van alle gekke foto’s.