Reserveren

GIF - ME MORE - BOOTH

Sinds Facebook GIFjes is gaan ondersteunen zijn de korte animaties die zichzelf herhalen weer helemaal hip, hier kunnen wij natuurlijk niet in achterblijven. Onze nieuwe GIF Booth is snel, compact, makkelijk in gebruik en uiteraard hilarisch... Durf jij het aan?

BORN IN THE 80’S BABY

Het GIF bestand is al tientallen jaren oud, het was vooral in de jaren 80 heel erg populair! Toen werd het gebruikt om grote bestanden te versturen, in plaats van leuke plaatjes te verzenden. In de jaren daarna stond heel Hyves vol met glitter GIFjes en pixellige plaatjes. Elke geschreven krabbel stond er vol mee, hoe meer hoe beter. Nu, 3 jaar later, heeft een gif een hele andere betekenis gekregen.

GIF Booth

Wij verwelkom het nieuwste lid in onze photobooth familie, de GIF Booth! Nu de  ontwikkelingen omtrent de GIFjes weer in volle gang zijn kunnen wij niet achter blijven; want wat is nou leuker dan een GIF Booth photobooth op jouw event. Dans voor de booth en het resultaat is hilarisch! Natuurlijk wil je deze GIF ook in eigen bezit hebben. Je voert je telefoonnummer in en ontvang je gelijk een sms met de link naar de custom webgallery. Vanaf daar kun je het GIFje delen via Facebook, Twitter of Instagram. Easy as that! Achteraf krijg je als klant een overzichtelijke rapportage van het aantal shares en views.

Met zijn driepoot onder hem staat hij stabiel en stevig. Daarnaast heeft hij weinig ruimte nodig dus kan hij makkelijk in kleine ruimtes of hoeken staan. Zijn grote Beauty ring light geeft het perfecte licht om jou van je beste kant erop te zetten. Alle schaduwen verdwijnen en jij straalt maximaal op de GIF Booth. Oehlala. Heb jij al zin om je eigen GIF te maken?