Reserveren

Fotodoos at JFK Greatest Man Gala

Hét evenement voor JFK Magazine stond weer voor de deur. Het JFK Greatest Man Gala waarbij Humberto Tan de ‘Greatest Man Award’ in ontvangst mocht nemen. Hierbij waren wij als Fotodoos natuurlijk onmisbaar. Het vond plaats in het prachtige Club Abe in Amsterdam met Ruben Nicolai als gastheer.

All the way

Voor het Greatest Man Gala moest er veel gebeuren. Het gala had ‘The Godfather’ als party thema en JFK Magazine wilde flink uitpakken met een hippe selfie booth. De Fotodoos Modern leent zich hier uitstekend voor.

De aangepaste touch-screens en branding (een totale sticker wrap) in combinatie met een gouden backdrop was een prachtig plaatje om te zien. De premium props compleet in ‘The Godfather’ stijl maakte het helemaal af als de polaroid uit de Fotodoos kwam. Die polaroid was ook nog eens the delen met een social media upload.

First impressions count

Dat de Fotodoos een indruk had achter gelaten was de volgende dag wel duidelijk! In de aftermovie op Nu.nl waren wij duidelijk zichtbaar en ook bij RTL Boulevard zag je Maik de Boer verslag doen voor onze premium backdrop met de premium props in de stijl van het event. Hoe gaaf is dat!

Wil je de celebs als Humberto Tan en Kim Feenstra zien shinen voor onze camera? Check dan het verslag van de photobooth door JFK Magazine.

Het magazine

Voor ons was dit een voorbeeld van een perfecte samenwerking. Wij zijn voor hun waardevol door het bereik wat wij hebben met de Fotodoos en natuurlijk het hippe product op hun gala. In het december nummer van JFK Magazine stonden wij met een prachtige pagina-vullende advertentie en staat er ontzettend leuk artikel online.