Reserveren

Fotodoos filters

Maak je foto nog unieker en sprekender met een bijpassende filter! Ga jij voor retro of vintage look? Of lekker ouderwets in het zwart-wit? Gelukkig voor ons, brengen onze klanten ons ook vaak op nog meer leuke ideeën. Zo ook voor de filters. Zo hebben wij een keer in opdracht voor G2K voor de Gemeente Groningen en Veilig Thuis de filter ‘Double Exposure’ mogen toepassen!

Wat is Double Exposure?

Bij deze filter laat je twee of meer foto’s met elkaar mengen waardoor je één foto krijgt. Deze techniek zorgt voor hele gave plaatjes en kent verschillende stijlen. Op het moment dat je voor de photobooth staat heb je nog geen idee wat het eindresultaat zal zijn en dit zorgt uiteraard voor hilarische momenten.

Maar er is meer…

De Double Exposure filter is natuurlijk een geweldig effect en zorgt er ook echt voor dat je foto’s uniek zijn en opvallen. Maar er is meer.. Er zijn eindeloos veel opties en bijna niks is te gek! Zo ook de Andy Warhol filter. Andy Warhol is natuurlijk bekend van zijn kunst en zeefdrukken, maar ook door zijn schilderij die hij gemaakt heeft van Marilyn Monroe. Een iconisch beeld met veel kleur. Gebruik deze kleurrijke filter en je stapt zo in de jaren 60! Ook mogelijk in combinatie met onze GIF-booths. Gebruik de filter van Andy Warhol tijdens het maken van een GIF en voeg daar een vleugje 2018 aan toe... en klaar! 

                        

 

Bij Fotodoos willen wij graag de leukste en nieuwste filters aanbieden en staan wij ook open voor ideeën. Wij denken graag met je mee om tot de perfecte filter te komen die bij jouw feest of evenement past. Zo is het hele plaatje compleet en heb je aan alles gedacht om je stijl door te voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!