Reserveren

Fotodoos @ Experience Day Aviodrome

Enkele keren per jaar staan wij op een vliegveld. Niet omdat wij het vliegtuig pakken naar een tropisch oord (we wish), maar omdat we op een boeking van Luchtverkeersleiding Nederland staan!
Luchtverkeersleiding Nederland geeft door middel van open dagen geïnteresseerden de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Bezoekers kunnen onder het mom van ‘Laat de luchtverkeersleider in je los’ voor één dag het werk van een luchtverkeersleider zelf ervaren. Wij werken altijd graag mee om deze ervaring vast te leggen.

Blijvende herinnering

Op 17 en 18 maart waren wij voor de vierde keer onderdeel van een event van Luchtverkeersleiding Nederland. Dit keer waren we op de Experience Day in het Aviodrome in Lelystad. Tijdens deze voorlichtingsrondes worden geïnteresseerden tussen de 16 en 26 jaar geïnformeerd over de opleiding, de selectie, het werk en de werkplek. Naast presentaties en speeddates zijn er leuke extra’s, waaronder onze Fotodoos! De foto’s worden ter plekke geprint. Zo laat Luchtverkeersleiding Nederland alle bezoekers naar huis gaan met een blijvende herinnering.
 

Compact en sociaal

Voor elke boeking kiest Luchtverkeersleiding Nederland voor onze Modern booth. Deze photobooth heeft twee grote voordelen. Allereerst is het een zeer compacte photobooth, dus het neemt maar weinig ruimte in beslag. Daardoor past de Modern booth op zowel grote als kleine events.
Daarnaast zit er op de achterkant van de photobooth een tweede scherm, waarop elke bezoeker zijn gemaakte foto direct kan delen via e-mail of social media. Zo kunnen alle opa’s, oma’s, broertjes en zusjes die niet op locatie zijn ook direct meegenieten! 

Extra opties

Naast de Modern booth boekt Luchtverkeersleiding Nederland extra opties, om zo meer uit hun event te halen.

Green screen
Door middel van het green screen wanen bezoekers zich op locaties waar ze doorgaans niet komen, onder andere in het hart van Schiphol: de verkeerstorens. Normaal gesproken geen open terrein, maar dankzij het green screen voor een dag mogelijk. 

Het groene doek dat op de locatie staat wordt op de foto’s vervangen door de van te voren uitgekozen foto’s van de boeker. Zo kun je de meest gekke en onmogelijke situaties toch realiseren. Voor dit event hadden wij ons nieuwste green screen mee. Dankzij het opzetsysteem is het doek altijd super strak en worden de foto’s perfect!

Live upload
Met de extra optie ‘Live upload’ worden alle gemaakte foto’s automatisch geüpload naar de Facebookpagina van de boeker. Zo zijn op de pagina van Luchtverkeersleiding Nederland alle foto’s van de Experience Day terug te vinden, maar ook de foto’s van de vorige drie events.

Dankzij de genoemde vormen van social sharing worden de naam en het merk van Luchtverkeersleiding Nederland snel gedeeld en gezien door vele mensen online, wat resulteert in meer likes en volgers op hun social media kanalen.


De combinatie van Fotodoos, de Modern booth en de extra opties zijn altijd een groot succes op de events van Luchtverkeersleiding Nederland. Benieuwd wat Fotodoos voor jouw event kan betekenen? Neem dan contact met ons op!