Reserveren

Make it your own!

Tuurlijk, je wilt dat je gasten een leuke tijd hebben op jouw feest of event, maar je wilt toch ook dat zij hier na langere tijd nog steeds aan terug denken? Geef ze een blijvende herinnering! Met de verschillende mogelijkheden die wij jou bieden maak je zeker indruk.

Design proces

Hoe je gastenboek of fotocollectie er aan het einde van je boeking uitziet, heb je voor een groot deel zelf in de hand. Jij bepaalt namelijk wat er op het fotokader komt te staan. Geef aan ons door wat je graag ziet qua achtergrond, afbeelding, logo, tekst, lettertype en kleur, of stuur ons simpelweg je trouwkaart of uitnodiging, en wij gaan met je wensen en bijbehorende bestanden aan de slag. Wanneer onze designer jouw ontwerp klaar heeft, sturen wij deze voor de boeking ter goedkeuring toe. Op deze manier kan er nog overlegd worden over eventuele aanpassingen en wordt het ontwerp uiteindelijk helemaal hoe jij het wilt.

Finishing Touch

Filters
Maar er kan meer! Niet alleen het kader om de foto heen, maar ook de foto zelf kun je uniek maken door middel van filters. Dit maakt je foto helemaal af, zeker wanneer je boeking een bepaald thema heeft. Geef je een feest in ‘roaring twenties’ stijl, maak je foto’s dan zwart-wit. Op zoek naar een romantisch effect? We hebben verschillende vintage filters om dit te realiseren. Of houd het retro met het sepia-effect.

Op zoek naar iets nóg specialer? Dan zijn er verschillende customized filters die je kunt gebruiken. Wat dacht je van een foto in Pop Art stijl of in 3D effect?!

 

Bron: https://thesnapbar.com/


Green screen
Een andere manier om iets unieks te creëren is het gebruik van een green screen. Bij een green screen wordt de achtergrond automatisch vervangen door een digitale achtergrond. Hierin zijn eindeloze mogelijkheden, dus niets is te gek. Midden in de winter op een tropisch eiland? Of in een achtbaan, maar dan zonder misselijk te worden? Het kan!

It's a keeper: de fotostrip

Wist je dat je niet alleen het design van het fotokader zelf kunt bepalen, maar ook het formaat?
Het meest populaire formaat is het fotostripje van vijf bij vijftien centimeter. Deze stripjes worden altijd twee keer geprint. Zo kunnen je gasten er eentje in jouw gastenboek plakken, maar zelf ook nog een herinnering mee naar huis nemen! Dit formaat past in elke handtas of broekzak.
Het fotostripje kan voorzien worden van 2, 3 of 4 foto’s en je kunt hem staand of liggend laten printen.

Bigger is better?

Liever een iets groter formaat? Je kunt ook kiezen voor een fotostrip van tien bij vijftien centimeter. Deze kan op meerdere manieren vormgegeven worden; met één grote foto of meerdere kleinere foto’s. Voordeel van dit fotokader is dat je meer artwork kwijt kunt. Handig dus als je van de foto een leuk bedankkaartje wilt maken, of als je je nieuwe logo wilt promoten! Daarnaast is dit fotokader door zijn grootte ideaal voor social media.

Goed om te weten: bij alle photobooths kun je kiezen tussen de twee formaten, behalve bij de Mirror booth. Deze print altijd fotokaders van tien bij vijftien centimeter met daarop drie foto’s.

XXL-prints

Zijn bovenstaande fotokaders jou niet groot genoeg? Dan zijn er nog de XXL-formaat prints van dertien bij achttien of vijftien bij twintig centimeter. Dit formaat is zeer geschikt voor een poster design of een magazine-cover! In combinatie met een green-screen staan jouw gasten binnen no-time op de cover van je eigen magazine of heb jij op een simpele, maar originele manier je foto’s in posterformaat.
 

GIF it your best shot

Boek jij de GIF booth? Ook dan heb je keuze! Je kunt de GIF’jes in een vierkant, rechthoekig of zelfs rond kader zetten. En ook bij de GIF booth bepaal je zelf het design van het kader. Zo zijn de GIFjes direct herkenbaar en niet snel te vergeten.