Reserveren

Een goede start met een photobooth bedrijfsborrel!

Een Fotodoos op je bedrijfsborrel staat garant voor een leuke foto die je nog het hele jaar op elk bureau of personeelskamer terug zal vinden. Wil je een te gekke foto met je leukste collega of een originele foto van de afdeling? Met een photobooth het is allemaal mogelijk want je hebt de regie zelf in handen!

Januari Feestmaand

Natuurlijk is de Fotodoos een toevoeging aan elke bedrijfsborrel maar het jaar fris beginnen is iets waar wij zeker een voorstander van zijn. De drukke maand december is weer achter de rug en januari is vaak een wat ingetogen maand, des te meer reden voor een feestje denken wij dan. Om het jaar flitsend van start te laten gaan is een Fotodoos op de bijeenkomst al een feestje op zich! Wakker de teamspirit aan binnen het bedrijf met de leukste foto’s die ook nog eens gelijk geprint worden met jullie logo en je kan er ook nog een leuke nieuwjaarswens op kwijt. Geheid dat de fotostripjes worden meegenomen naar huis voor op de koelkast of een prominent plekje krijgen op de werkplek zelf.

Digitale foto's

Het leuke aan de foto’s die gemaakt worden is dat deze ook nog eens aan het einde van de boeking op een Fotodoos USB worden gezet zodat je als je wil de foto’s nog online kan plaatsen of misschien wel die goed gelukte teamfoto groot kan laten afdrukken. Alle foto’s die wij leveren zijn genomen met de beste camera’s en dus zeer geschikt voor verder gebruik op het web of in gedrukte media.

Zie jij het dus al voor je om op deze manier misschien je nieuwe collega’s op een ongedwongen manier te leren kennen of juist met je teamie op de foto te gaan? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan photobooths, want ook daarin is voor ieder wat wils!