Reserveren

Covergirls/boys gezocht!

Je eigen exemplaar van de ELLE, Weekend of de nieuwste QUOTE? Bij Fotodoos zijn wij altijd op zoek naar de leukste en creatiefste ideeën. Zo ook, een magazine cover op groot A5 formaat geprint krijgen. Uiteraard met je eigen foto en ontwerp die door ons gerealiseerd kan worden. Ga jij voor een zwoele blik op de cover van je eigen magazine? Of lekker gek met onze leukste attributen? Onze photobooth maakt van jou een professionele covergirl/boy!

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het enige wat je hoeft te doen is poseren voor de photobooth en er voor zorgen dat je mooi op de foto komt te staan. Zodra de juiste pose is gevonden voor jouw magazine cover vind de rest van het werk plaats in de printer van de photobooth. Je krijgt je een eigen exemplaar in handen op A5 formaat en je kunt de cover compleet delen op verschillende Social Media.

 

Van welk magazine wil jij op de cover?

Wij zorgen voor een geschikte achtergrond bij het ontwerp en gaan aan de slag met de wensen die jij hebt voor het magazine cover zelf. Wil je graag tijdens een personeelsfeest of ander evenement je gasten en of bezoekers vastleggen op een magazine van je eigen bedrijf? Plaats je eigen logo bovenaan de magazine, en plaats links en rechts de leukste headliners.

Voorbeeld:

Hier is er een magazine cover gecreëerd voor Fotodoos. Het Fotodoos magazine. Om een beeld te krijgen wat er mogelijk is met je eigen bedrijfsnaam + logo. Ieder gewenst logo kan worden gebruikt voor een magazine cover. En wat is een magazine cover zonder grote letters? En quotes? Jij levert ons aan wat je er op zou willen hebben. Misschien zijn er nieuwe nieuwtjes die perfect gedeeld kunnen worden op een magazine cover. Dit kan in de vorm van een leuke quote of misschien wel met grote letters op de voorkant benoemd worden.