Reserveren

Corona-update: boek zorgeloos een photobooth

Langzaam, maar heel voorzichtig klimmen we weer uit de ‘intelligente lockdown’ waarin we ongeveer al twee maanden zitten. De laatste versoepelingen betekenen dat we vanaf 11 mei eindelijk weer naar de kapper mogen, we op gepaste afstand buiten mogen sporten en de basisscholen weer opengaan. Een fijn bericht nadat we bijna acht weken lang veel thuis moesten zijn.

Mocht de situatie relatief stabiel blijven de komende periode, dan mag de horeca vanaf 1 juni ook weer open. Vanaf 1 juni mogen er maximaal dertig personen in een restaurant/café samenkomen, wat de overheid vanaf 1 juli wil uitbreiden naar honderd mensen. In het laatste geval betekent ook dat bruiloften en andere activiteiten weer georganiseerd kunnen worden. Hoe fijn zou dat zijn?!

En hoe tof is het om een photobooth op jouw event te hebben? Ben je wat terughoudend met het reserveren van een photobooth omdat het toch allemaal wat onzeker is? Geen zorgen! Bij Fotodoos is het geen probleem om de datum te wijzigen. Reserveer je nu een photobooth voor na 1 juni? Dan kan je deze datum altijd wijzigen. Mocht op een eventuele nieuwe datum jullie photobooth niet meer beschikbaar zijn? Dan komen wij met een alternatief, voor dezelfde prijs. Het zou prettig zijn als wij tijdig vernemen dat jullie op zoek zijn naar een nieuwe datum en welke dit eventueel zou zijn. Om de drempel nog verder te verlagen voor jullie, hebben we de aanbetaling verlaagd van 50% naar 25% (van het totaalbedrag). Ook willen wij het voor de (bruiloft)gasten op locatie zo veilig mogelijk houden. Daarom krijg je bij je reservering altijd kosteloos een photobooth host*. De host bedient de booth en zit dus ook als enige aan het scherm. De fotostripjes worden door de gasten zelf gepakt. Uiteraard neemt de host dan een stapje terug, zodat er anderhalve meter tussenzit. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de photobooth alleen wordt afgeleverd en er geen begeleiding nodig is.

We hopen je snel weer lachend bij onze photobooth te zien, want met een beetje geluk wordt het leven nóg beter na de coronacrisis. 

*onder voorbehoud planning personeel