Reserveren

Nieuw: Air Graffiti

Altijd al eens een muur willen bekliederen met 'graffiti'? Met de Air Graffiti van Fotodoos wordt deze droom werkelijkheid! De digitale muur met graffiti is het populairste photo-entertainment in Amerika op dit moment en is door Fotodoos naar Nederland gehaald. Hoogste tijd dus voor een warm welkom voor de Air Graffiti bij Fotodoos! 

De Air Graffiti is een perfecte aanvulling op elk feest, speciaal evenement of als promotie. Foto’s worden gemerkt met uw logo en/of bericht en ze kunnen gelijk geprint worden en gedeeld worden op Social Media. Neem een foto, selecteer een stempel, verplaats, schaal en plaats deze op zijn plaats en dit zorgt voor, hilarische afbeeldingen van de gasten!

Shoot, paint, print & share


SHOOT!
Laat één van onze medewerkers een levensgrote foto van je maken. Wordt het een groepsfoto tot maximaal 15 personen? Of een haarscherpe portretfoto? Met de grote van het digitale canvas toont het scherm gelijk de levensechte HD-foto’s die gemaakt worden.

PAINT!
Vervolgens is het tijd om digitaal te gaan schilderen op de foto. Laat je innerlijke kunstenaar in je los door middel van een infrarood spuitbus en de software geeft dit je heel veel opties om je foto lekker gek te bewerken. Wat je ermee kunt? De mogelijkheden zijn eindeloos onder andere; aangepaste achtergronden, accessoires toevoegen, aangepaste logo’s, gekke kapsels en nog veel meer.

PRINT!
De geschilderde kunstwerken kunnen nu afgedrukt worden op het formaat van 10 bij 15 cm het formaat van een foto dus.

SHARE!
Wil je je eigen Picasso toch liever gelijk aan de wereld laten zien? Dan is er de mogelijkheid om de foto te delen op de verschillende Social Media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

De digitale muur technologie met graffiti is het populairste trending-entertainment in Amerika op dit moment en is door Fotodoos naar Nederland gehaald. Doordat Fotodoos altijd op zoek is naar de nieuwste technieken in de wereld van photo-entertainment was het een makkelijke beslissing om ook dit fantastische product te verwelkomen in de Fotodoos familie. Welkom, Air Graffiti! 

Ervaring van Royal Canin

'Een erg gaaf product! Je kan samen met je collega's leuke foto's maken en uiteraard bewerken! Een grote aanrader voor het maken van herinneringen. Je bent lekker interactief bezig en de service en begeleiding van Fotodoos was perfect!'

Fotodoos op jouw event?

Op zoek naar een photobooth voor je bruiloft, verjaardag, open dag, personeelsfeest of een ander event? Dan zit je bij Fotodoos goed! Met een breed aanbod aan photobooths is er voor elk soort event en locatie een geschikte photobooth. De foto's worden direct geprint, dus je gasten gaan naar huis gaan met de mooiste en gekste foto’s. Wij nemen leuke attributen én een goed humeur mee voor gegarandeerd succes. Gebruik een van de extra opties om nog meer uit je boeking te halen en je gasten zullen jouw feest niet snel vergeten!