Offerte
VR photobooth

VR photobooth

Transporteer bezoekers naar iedere denkbare bestemming in een interactieve 360 graden foto, die live in virtual reality bekeken en op Facebook gedeeld kan worden.

Europa’s eerste 360 graden Photobooth is een gegarandeerd succes op uw evenement en zal gasten de hele dag vermaken.

Tot wel 10 personen per keer kunnen de Photobooth betreden en zich verzamelen rondom de 360 graden camera voor ’s werelds coolste selfie.

Perfect voor
  • Beurs
  • Merkactivatie
  • Open dag
  • Festival
Download brochure

Hoe werkt de VR photobooth?

VR Photobooth
Nu offerte aanvragen

Wat is het?

De 360 graden Photobooth is een green screen kamer met in het midden een 360 graden camera. Met geavanceerde software wordt de groene kleur direct veranderd in een achtergrond naar keuze en begeven de gasten zich op de foto in een andere wereld.

Nadat de achtergrond gekozen is betreden de gasten de Photobooth en verzamelen zij zich rondom de 360 graden camera. Het aftellen begint en na een paar seconden wordt de foto gemaakt. De foto wordt meteen verwerkt en zodra de gasten weer buiten staan kunnen zij de 360 graden foto direct bekijken op het grote scherm, een Virtual Reality bril of hun eigen telefoon.

Op de meegeleverde tablet kunnen de gasten hun foto per mail versturen en delen op Facebook.

Dit zeggen onze klanten

Origineel product waar iedereen van heeft genoten! Door green-screen te combineren met virtual reality, creëer je direct wow-factor op locatie. Aanrader! Van te voren zijn er op de middenstip 360 graden foto's geschoten, waardoor we ook onze eigen setting hebben kunnen gebruiken.

Fotodoos beoordeling door Rabobank

Rabobank

10 oktober 2023

Iedereen vindt de VR photobooth een fantastische ervaring dat je op die bijzondere plaats was zonder dat je er eigenlijk was!

Fotodoos beoordeling door City Marketing Breda

City Marketing Breda

13 november 2023

Van te voren getwijfeld tussen de Mosaic Wall en de VR photobooth. Uiteindelijk zijn we voor de VR photobooth gegaan en geen spijt van gehad! Continu een rij bij de photobooth en het heeft de aandacht opgeleverd die we zochten voor ons project!

Fotodoos beoordeling door BBFreestyle

BBFreestyle

24 augustus 2023
Bekijk alle beoordelingen
Nieuwsgierig geworden?

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je zo snel mogelijk onze brochure toe.