Reserveren

Boeklancering Soapsop van Liza Sips

De bezoekjes aan Club Abe in Amsterdam worden inmiddels vaste prik, ook nu weer mochten wij onderdeel zijn van een top feestje, de super leuke boeklancering van het boek Soapsop. Soapsop is de bruisende jeugdroman van actrice Liza Sips, gebaseerd op haar eigen ervaringen als GTST-ster. Laat de glitter en glamour maar komen!

Natuurlijk heb je bij een boeklancering met een thema als dit behoefte aan wat glitter en glamour. Dit feest schreeuwde om onze premium backdrops. De gouden backdrop, helemaal gemaakt van luxe grote pailetten, straalt pure klasse uit en dat was hier dus ook helemaal op zijn plaats. De chique kiekjes waren een groot succes en zal nu vast en zeker op het iets minder chique ‘kleinste kamertje’ of koelkast te bewonderen zijn als een herinnering aan een leuke avond.

Social Media Marketing

Bij een boeklancering is het het ultieme doel om je product zo goed mogelijk te promoten. De photobooth van Fotodoos is niet alleen ingezet om de gasten een leuk aandenken mee te geven maar ook voor online en offline promotie. Doordat gasten hun fotos of bijvoorbeeld Facebook taggen wordt het social media bereik ineens enorm opgekrikt, de printjes op de avond zelf is een offline promotie booster maar zodra dit het web op gaat krijg je ook je online promotie voor het evenement. DIt allemaal op een leuke interactieve manier voor je gasten.

Al met al hebben wij enorm kunnen genieten van de avond en we wensen Liza veel succes met haar boek!